Hippisch Centrum Harmelen

Hippisch Centrum Harmelen is van oorsprong een pension- en trainingsstal voor de hippische sport. Wanneer u het terrein betreedt bevindt u zich meteen in een omgeving waarin mens en dier centraal staan. Er heerst een vriendelijke warme sfeer die we laten terug komen in het verhuren van onze locatie voor diverse doeleinden.

Heeft u iets te vieren?, Wilt u een training organiseren?, Zoekt u een vergaderruimte?

U kunt terecht bij Hippisch Centrum Harmelen!

Ons complec beschikt over diverse ruimtes

Vergaderruimte

Een praktisch ingerichte vergaderruimte met uitzicht op de kleine rijbaan. Deze ruimte is te gebruiken voor diverse doeleinden voor maximaal 30 personen in theateropstelling. Uiteraard kunt u gebruik maken van onze beamer en flipover.

Bar Hippique

Dit strak ingerichte bargedeelte leent zich uitstekend voor feestelijke bijeenkomsten. De ruimte kenmerkt zich als trendy en hip met een knipoog naar de paardensport. Vanuit het bargedeelte heeft u zicht op beide rijbanen.

Rijbaan

Ook de rijbanen kunnen gebruikt worden voor grote feestelijke of hippische events.

Parkeren

Hippisch Centrum Harmelen beschikt over ruime parkeermogelijkheden.

Food & Drinks

Vanuit onze kleine keuken verrassen wij u en uw gasten met een heerlijke kop koffie, een traditionele broodlunch, een geurige pasta, een fris tapbiertje en nog veel meer!

Heel graag maken wij voor u een offerte op maat. Wilt u meer weten, neem dan contact op met Margreet Prosman: 06-22747906 

 

 

                                                                                                                                

                        


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws