Hippisch Centrum Harmelen

Eeste selectie wedstrijd op HCH

27/11/11 De eerste selectiewedstrijd is afgelopen weekend verreden op Hch voor de klasses L2, M1 en het M2. Er is erg goed gereden door de Hch'ers!

26 november was de eerste dag van de selectie.De dag begon met het L2 waar Danielle de Reeder HCH goed vertegenwoordigde met een 4de plek en 193 punten. In het M1 reden Marlies Ottevanger, Cynthia Brouwer en Ivonne Hesta mee als HCH'ers. Marlies was in topvorm en won met Zappeion met maarliefst 210 punten en werd met haar Boaz gedeeld 3de met 187 punten. Ivon en Cynthia scoorde beide een mooie gedeelde 5de plek met 186 punten. 27 november de 2de selectiedag werd er wederom goed gescoord vandaag door Daphne van Kouwen met haar Amigo, zij scoorde maarliefst 193 punten in het L2 waar Danielle de Reeder 3de werd met haar Hidalgo met 191 punten. Stephanie Nauman werd met Zingaro 5de met 188 punten in deze klasse. In het M1 vertegenwoordigde Cynthia Brouwer de stal zij reed zich met haar Alesco naar een knappe 2de plek met 196 punten. Al met al een heel mooi resultaat voor onze stalgenoten. Top gedaan dames!

Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws