Hippisch Centrum Harmelen

Paulien van de Gun hoogste score IBOP Oirschot

27/11/11 Lesklant van Margreet Paulien van de Gun heeft met de Friese merrie Nanouchka de hoogste score gereden tijdens de IBOP in Oirschot.

Paulien wist in Oirschot heel knap 81,5 punt te scoren met de Friese merrie Nanouchka. De merrie kwam 6 weken geleden bij haar op stal om haar klaar te maken voor de IBOP. In korte tijd heeft ze heel knap werk verricht en dat resulteerde gister in een hele mooie score!

Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws