Hippisch Centrum Harmelen

17/12/11 dressuurwedstrijd HCH

Tijdens de wedstrijd zaterdag 17 december werden de klasse B,L1,M2,Z1,Z2 en ZZL verreden, Hch'ers scoorde goed

In de klasse B,L1,M2 voorzag jury M. van Dam de combinaties van goed commentaar. In de B werd Willemijn v/d Spek 2de met Dries met 182 punten. In het L1 deed Petra van Oostrom het erg goed met haar Waikato zij scoorde 196 punten en een 2de plek. In deze zelfde klasse scoorde Imke been ook goed met haar Valotte scoorde ze 192 punten. Renske 't Hart scoorde met Bambi La Perle 188 in deze klasse. In het M2 was Kelly Schotborgh de enige deelnemer zij scoorde 182 punten. In het Z1 jureerde mevr. C. de Gooijer in deze klasse won Marlies Ottevanger met Don Diablo met 211 en werd Kim Schotborgh met Renzo knap 2de met 209 punten. In het Z2 en ZZL jurreerde mevr M.T.H. van Wissen zij deelde het oranje lint in het Z2 uit aan Margreet met Hch's So what met 226 punten. In het ZZL scoorde Margreet goed met Red Chilli een 2de plek en 221 punten en Laudabilis Osvaldo een derde plek en 220 punten, Malka Prosman volgde op de voet met 219 punten met Hch's Ferre. Al met al een mooie dag met mooie resultaten!

Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws