Hippisch Centrum Harmelen

So What scoort ruim 72 %!

18/12/11 So What Scoort 72,13 % in kur selectie jumping Amsterdam

Zondag 18 December werd er bij Hippisch Centrum Groenraven een selectiewedstrijd Z2 kur voor Jumping Amsterdam verreden. Margreet en So What reden daar voor de 2de keer een Kur. De eerste keer dat So What een kur liep had ze erg veel last van spanning en daarom leek dit een goede oefening. Het pakte goed uit, So What was uiterst geconcentreerd en maakte geen grote fouten dit resulteerde in een 2de plek en een hele mooie score van 72,13 procent!

Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws