Hippisch Centrum Harmelen

Ferre 4de op kampioenschap ZZL

Er waren meer goede resultaten tijdens de utrechtse indoorkampioenschappen dressuur te Bunschoten

Malka Prosman-Mul reed ferre (v. Fidermark) naar een hele mooie 4de plaats tijdens het kampioenschap ZZL. In het Z1 reed Marlies Ottevanger haar Don Diablo naar een knappe 6de plek en ook in het M1 scoorde ze goed met Zappeion daar behaalde ze een 7de plek mee. Ivonne Hesta behaalde met Big Mac na een hele mooie proef een 6de plek in het M1. Daphne van Kouwen reed een hele nette proef met Amigo in het L2 en werd uiteindelijk 11de in deze klasse. Top gedaan allemaal!

Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws