Hippisch Centrum Harmelen

Hoge scores Margreet Prosman, Ingrid Gerritsen en Imke Been op subtop thuiswedstrijd

Sterke wedstrijd rentree voor Imke Been met Toto-Divette bij de Junioren en mooie scores in de lichte tour rubriek voor zowel Margreet Prosman met Androdine als Ingrid Gerritsen met Valdez.

Margreet Prosman wist met de sterk bewegende Androdine (nakomeling van Sandro Hit, eigenaar Sander de Blaauw) na een korte wedstrijdpauze het rode lint op te eisen met een score van 66,97%. Ingrid reed voor de tweede keer met de goedgekeurde hengst Valdez (v. Houston) mee in de Prix St. George en wist beslag te leggen op de 4e plaats met 65,99%.

Imke been reed na een wedstrijdstop voor het eerst weer mee bij de Junioren met haar Toto-Divette (v. Metall). Zij wist de rubriek direct op haar naam te schrijven met een score van maar liefst 69,80%, wat ook nog eens goed was voor de hoogste dagscore. Imke zal met Toto aankomende zaterdag ook mee rijden met de observatiewedstrijd voor Nationale Kadervorming bij ons op stal.

 Imke Been met Toto-Divette

Ingrid Gerritsen met Valdez

Margreet Prosman met Androdine


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws