Hippisch Centrum Harmelen

Josephine van Dalsen rijdt monsterscore met Dinegro

Afgelopen weekend reed Josephine van Dalsen met haar zwarte krachtpatser Dinegro een monsterscore bij elkaar tijdens hun tweede keer in de klasse Z2.

In Nijkerkerveen wist Josephine haar concurrentie ruim voor te blijven met een fantastische score van 74,41% en 70,88%. Voor de 16-jarige amazone was het de tweede keer dat zij aan de start verscheen in deze klasse met haar, eveneens nog jonge, paard Dinegro. Dinegro is een 7-jarige zoon van Negro, die beschikt over veel beweging en expressie. Josephine heeft hem helemaal zelf opgeleid en traint bij Mark van de Donk. Tevens is deze jonge talentvolle combinatie opgenomen in het Rabobank Talentenplan waardoor zij vanuit dit platform de mogelijkheid krijgt om te trainen bij Dressuurstal van Baalen onder begeleiding van Coby van Baalen.

We zullen deze combinatie hopelijk zeer binnenkort terug zien bij de Junioren!

Josephine van Dalsen met Dinegro


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws