Hippisch Centrum Harmelen

Nikki Pijper wint eerste selectiewedstrijd overtuigend en Joyce Campagne rijdt A- en B-kaderscore

Nikki wist afgelopen weekend de eerste selectiewedstrijd voor de regiokampioenschappen van Utrecht in het M2 overtuigend te winnen. Verder mooie scores tijdens thuiswedstrijd voor andere stalgenoten tijdens de Kadervormingswedstrijd bij de Junioren en

Nikki Pijper won de eerste selectiewedstrijd voor de regio Utrecht in de klasse M2 met haar knappe, nog jonge paard Four Seasons (v. Vivaldi). Op overtuigende wijze reed zij twee sterke proeven die werden beloond met 198 en 202 punten. Aankomend weekend zal Nikki, die traint bij Margreet Prosman, in Woudenberg aan de start verschijnen met Four om haar startplek op de Regiokampioenschappen van Utrecht veilig te stellen.

Onze thuiswedstrijd is ook zeer goed verlopen. Zo werd er gereden voor kadervorming bij de Junioren en de Young Riders en was het een succesvole start van de KNHS-Para Dressuur Trophy en tevens selectie voor Jumping Amsterdam. Imke Been reed tijdens de kadervorming bij de Junioren een sterke proef met haar diva Toto-Divette en reed naar een score van 66.85% en bezette daarmee de vierde plaats. Tijdens de Para Dressuur Trophy reed Petra van Oostrum in grade 4 met haar zwarte aansprekende Don Jovi naar een knappe 3e plaats met 63,75%. Joyce Campagne deed zeer goede zaken in grade 3 met haar vosruin Count. Zij reed twee zeer stabiele, nette proeven en wist daarmee twee keer een 2e plaats te veroveren achter Glasten Krapels met een B-kader en een A-kader score (69,09% en 70,33%). Een zeer knappe prestatie! Marian van Diepen kwam voor het eerst aan de start in grade 4 met haar aansprekende merrie Vienna, helaas liep Vienna niet helemaal zuiver waardoor Marian haar proef vroegtijdig moest beeindigen. Volgende keer beter Marian! Alle vier de amazones zijn intensief begeleidt door Margreet Prosman.

Tijdens de eerste selectiewedstrijd voor de Subtop in Liempde reed Ingrid Gerritsen met de goedgekeurde KWPN hengst Valdez in de lichte tour naar een nette 10e plaats met 64,1%. Koosje Mulders reed mee in dezelfde klasse nadat zij een lange tijd niet aan de start was verschenen vanwege haar eigen gezondheid en de gezondheid van haar bijzondere schimmelruin Wim, die een meervoudige zeer ernstige koliek operatie wist te overleven. Gisteren verscheen ze dan eindelijk weer aan de start met haar andere paard, de expressieve Las Vegas. Helaas had de combinatie last van wat spanning, wat een hoge score in de weg stond. Maar we zijn in ieder geval blij om de combinatie weer in de ring te hebben, op naar de volgende keer!

Margreet Prosman, Nikki Pijper & Four Seasons (v. Vivaldi)

 


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws