Hippisch Centrum Harmelen

Ingrid Gerritsen en Koosje Mulders van start op Jumping Amsterdam 2016!

Ingrid Gerritsen sleepte afgelopen vrijdag met KWPN-goedgekeurde hengst Valdez (in eigendom van Lauw van Vliet) een felbegeerde startplek binnen voor Jumping Amsterdam 2016.

Afgelopen vrijdag reden zowel Ingrid Gerritsen als Koosje Mulders mee tijdens de Prix St. George bij de Voornruiters in De Meern, wat tevens een selectiewedstrijd was voor Jumping Amsterdam. Koosje reed met haar Las Vegas naar een mooie score van 64,01%.

Ingrid Gerritsen wist de lichte tour rubriek op haar naam te zetten bij de Voornruiters met een score van 67,1%. Met deze winst sleepte zij een felbegeerde startplek binnen voor Jumping Amsterdam donderdagavond 28 januari. Zij vertelt: Valdez is echt een geweldig paard en hij liep een super fijne proef met nog ruimte voor verbetering. Rijden op Jumping is voor mij echt een droom!"

Tijdens de donderdagavond op Jumping Amsterdam 2016 krijgen nationale dressuurruiters de kans om te rijden in de Prix St. Georges. Zaterdagochtend 30 januari is de Kür Intermediaire I, open voor de zes best geplaatste combinaties van de Prix St. Georges van donderdag 28 januari.

Ook Koosje Mulders zal aan de start verschijnen van Jumping Amsterdam met Las Vegas. Vorig jaar zou Koosje van start gaan met haar Wim, echter vlak voor Jumping kreeg Koosje een hersenbloeding waardoor zij niet in staat was aan de start te verschijnen. De organisatie van Jumping Amsterdam was zo lief om haar startplek te bewaren en die na alle pech van Koosje zelf en de pech met haar bijzondere schimmel Wim toch een startplaats toe te kennen. HCH wenst beide dames heel veel succes met de voorbereidingen op dit prestigieuze concours!


Ingrid Gerritsen met Valdez

Koosje Mulders met Las Vegas


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws