Hippisch Centrum Harmelen

Succesvol weekend voor de jonge paarden!

Mooi debuut voor Daphne van Kouwen en Britt Verheul met hun 4-jarige paarden, Sabrina van der Haar scoort 70% met haar 4-jarige, Nikki Pijper verzekert zich van een startplek op de regiokampioenschappen van Utrecht!

Het was een druk wedstrijdweekend op HCH. Op onze accomodatie waren zowel zaterdag als zondag wedstrijden. Afgelopen zaterdag waren de Z-selectie wedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht. In de klasse Z1 kwam Petra van Oostrum aan de start met Don Jovi. Zij wist beslag te leggen op de 7e plaats met een keurige 213 punten. In de klasse Z2 kwamen onze Rabobank Talenten beide aan de start. Claire  Stuijvenberg wist met Rolex ondanks een paar grote fouten de 3e plaats te bemachtigen met 211 punten. Josephine van Dalsen zat Claire op de hielen met Dinegro. Zij wisten een 4e plek te behalen met 210 punten. Een mooi begin van de selecties!

Op zaterdag werden ook selectiewedstrijden gereden voor de B t/m het M2 in Woudenberg. Nikki Pijper wist zich met haar pas 5-jarige Four Seasons te verzekeren van een startbewijs voor de regiokampioenschappen van Utrecht door 2 x een tweede plaats te veroveren met 195 en 202 punten in de klasse M2. De vorige selectiewedstrijd wist Nikki al te winnen en ook dit keer stond Four er goed aan en ondanks wat foutjes vond de jury het een paard met potentie. Ook Laura Hoogstraten deed goede zaken met haar 5-jarige merrie French Kiss. Zij wist in de klasse M1 een 5e plaats met 196 punten te behalen en een 3e plaats met 202 punten. Mooie prestaties voor deze nog jonge paarden en hun amazones.

Sabrina van der Haar kwam zaterdag aan de start tijdens een wedstrijd bij de Voornruiters in De Meern. Dat deed zij niet overdienstelijk met haar 4-jarige Guapo (v. Charmeur) in de klasse L1, ze wist namelijk te winnen met maar liefst 70%. Ook werd ze een keer derde met 195 punten. Op zondag reed Sabrina met Guapo ook nog twee keurige proeven in het L1 op onze thuiswedstrijd, deze werden wat zuinig beoordeeld, desalniettemin leverde de proeven nog twee mooie winspunten op met een 3e en een 4e plaats. Jessica Prosman reed in Woubrugge in klasse M2 mee met Unique van het Overwater. Zij wist een mooie eerste plaats te behalen met 197 punten. Op de thuiswedstrijd zondag wist zij wederom een winspunt in deze klasse binnen te slepen.

Op zondag tijdens onze thuiswedstrijd was het ook het debuut voor Daphne van Kouwen met haar nieuwe 4-jarige paard Gotango (v. Tango) en voor Britt Verheul met haar eveneens 4-jarige nieuwe paard Gampère (v. Ampère) in de klasse L1. Beide amazones reden keurige proeven die voor Daphne resulteerde in twee eerste plaatsen met 201 en 202 punten en voor Britt in 2x een tweede plaats met 199 en 196 punten. Een super prestatie!

In de klasse B kwam Jolanda Lamboo aan de start met het paard van joyce Campagne, Rocamadour. Zij wist twee keer een eerste plaats te scoren met 2 x een fantastische score van maar liefst 211 en 210! Marion Schnellenberg kwam ook aan de start met Cherokee (v. Valdez) in de klasse B. Zij reed twee strakke proeven en werd 2e met 198 punten en 3e met 196 punten. In de klasse L2 kwam Demi Boereboom aan de start met Dreamboy, er ontstonden helaas wat communicatie foutjes die de punten wat drukte. Toch wisten zij nog een winstpunt te behalen.

Alle HCH'ers van harte gefeliciteerd met deze super prestaties!

Daphne van Kouwen met Gotango en Britt Verheul met Gampère

Sabrina van der Haar met Guapo

 


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws