Hippisch Centrum Harmelen

Imke Been weer internationaal van start

Imke kwam tijdens de Christmas Show in Roosendaal voor het eerst na een tijd weer internationaal aan de start met haar elegante Toto-Divette.

Voor de eerste keer was het weer een goede oefening voor Toto (v. Metall) en reed Imke weer niet geheel onverdienstelijk. De eerste dag wist ze beslag te leggen op de vierde plaats met een mooie score van 67,613% in de teamtest. In de individuele proef scoorde Imke met Toto 65,088% en werden ze 13e. In de Kur op Muziek scoorde ze 67,5% en dat was daarmee een mooie afsluiter van het prachtige concours op PSC Den Goubergh in Roosendaal. Imke: "de eerste dag liep Toto echt top, in de individuele proef reed ik zelf een beetje suf en stond ze er niet goed aan, maar in de kur waren Toto en ik weer helemaal bij de les dankzij de fijne hulp van Margreet, Helaas hadden we alleen iets te veel foutjes die de score wat drukte. Al met al was ik heel blij met Toto en was het bovenal weer heel gezellig!". 

Imke Been met Toto-Divette


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws