Hippisch Centrum Harmelen

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!

Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Op zaterdag zijn onze drie lichte tour amazones afgereisd naar Hippisch Centrum de Selevia Hoeve in Werkendam voor de selectiewedstrijd voor het NK. Ingrid Gerritsen deed goede zaken met KWPN-goedgekeurde hengst Valdez. Ze reed een strakke proef en stuurde zich in de prijzen naar plaats 6 met 66,78%. Margreet Prosman reed met Androdine naar een 9e plaats met een score van 63,82% en Koosje Mulder reed met Las Vegas naar een percentage van 62,37%.

In de avond vertrok er een groepje van stal naar Bunschoten om te starten op Stal Groenendaal. Sabrina van de Haar reed met Guapo (v. Charmeur) haar L2 debuut en scoorde direct vier winspunten en wist beide proeven te winnen met 196 en 198 punten. Nikki Pijper kwam met Four Seasons (v. Vivaldi) aan de start in de klasse M2 en zij gebruikte deze wedstrijd om even wat uit te proberen. Dat pakte zeer goed uit voor haar want ze werd 1e en 2e met 201 en 199 punten. 

Op zondag was er in Bunschoten ook nog een selectiewedstijd voor de klasses Z. Margreet Prosman startte voor de tweede keer Everton (v. Jazz) van Danique Schnellenberg in deze klasse. Vorige week wist ze in deze klasse al twee keer te winnen met vier winspunten en deze week wist zij de selectieproef met overmacht te winnen met maar liefst 234 punten. 

Joyce Campagne en Petra van Oostrum zijn afgelopen weekend afgereisd naar Zuidwolde voor de tweede selectiewedstrijd voor de KNHS-Para Dressuur Trophy. Joyce reed met Count mooie scores van 68,66% en 67,50% en scoorde een derde plaats in de teamtest in grade III. Petra van Oostrum reed met Don Jovi nette scores van 63,15% en 61,96% in grade IV in Zuidwolde en reed in Bunschoten op de selectiewedstrijd ook nog een winstpunt.

Gefeliciteerd dames!

Ingrid Gerritsen met Valdez

Guapo (v. Charmeur) van Sabrina van de Haar

 


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws