Hippisch Centrum Harmelen

Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!

Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Na de eerste drie wedstrijden in Harmelen, Zuidwolde en Ammerzoden is nu de lijst van geselecteerden voor de KNHS Para Dressuur Trophy op Jumping Amsterdam bekend. Joyce reed wederom 2 sterke proeven met haar vosruin Count tijdens de wedstrijd in Ammerzoden, zij behaalde met mooi jury commentaar in de eerste proef een 2e plaats met een ruime B-kader score van 71,28%. In de 2e proef ontstonden wat meer foutjes maar reed ze nog naar een 4e plaats 67,04%. Met deze fantadstische score heeft Joyce zich geplaatst voor het prestigieuze Jumping Amsterdam dat plaats vindt van van donderdag 28 tot en met zondag 31 januari 2016 in de RAI Amsterdam. Wij feliciteren Joyce van harte met dit prachtige resultaat en haar startplek voor Jumping!

Verder zal Joyce samen met Petra van Oostrum met haar Don Jovi ook aan de start verschijnen tijdens de driedaagse internationale FEI Para-Equestrian dressuurwedstrijd in Genemuiden op 21, 22 en 23 januari. Deze wedstrijd zal bij het Hippische Centrum van de Zwartewaterruiters aan de Kamperdijk voor het eerst een dgeorganiseerd gaan worden. Tijdens dit unieke evenement komt de absolute wereldtop in de Para-Equestrian naar het Nederlandse  Genemuiden om te gaan strijden om de laatste tickets voor de Paralympics volgend jaar in Rio. Dames gefeliciteerd met jullie startplaatsen voor dit mooie concours!

Joyce Campagne met Count


Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws