Hippisch Centrum Harmelen

So What 2de bij Pavo Cup

25-08-09 So What presteerde buiten gewoon goed tijdends de (halve) finale Pavo Cup 2009 vorige week waar ze ruimschoots beste merrie werd en 2de in totaal.

Tijdens de (halve) finale van de Pavo Cup vorige week te Ermelo liet So What zich extra zien onder haar amazone Margreet Prosman. De staatspremie merrie van Sandrohit x Donnerhall heeft 3 hele goede gange en galloppeerd extra. Ze viel op door het gemak wat ze toont in het schakelen. Ook gastruiters Sander Marijnissen en Stefan van Ingelgem prezen de merrie voor haar waanzinnige manier van bewegen! Al met al een prachtige 2de plaats in de Pavo Cup 2009 achter de goedgekeurde kwpn dekhengst Zhivago voor SO WHAT!

Joyce Campagne scoort wederom in KNHS-Para Dressuur Trophy!
Joyce Campagne rijdt zich weer in de kijker tijdens Para Dressuur Trophy in Ammerzoden en verdient startplek voor Jumping Amsterdam!

Lees meer...

Hoge scores op selectiewedstrijden voor de regiokampioenschappen van Utrecht!
Mooi begin van 2016, Margreet Prosman en Laura Hoogstraten winnen de Z1 en M1 selecties met hoge scores. Ook in L2 mooie scores door Malka Prosman en Sabrina van der Haar.

Lees meer...

Claire Stuijvenberg wederom succesvol in het Z2
Claire Stuijvenberg ging na de kerst zondag op pad met haar moeder Monique en haar zwarte roan ruin Rolex voor een wedstrijd in Ravenswaaij.

Lees meer...

Hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en vooral sportief 2016!
Team Hippisch Centrum Harmelen wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2016!

Lees meer...

Mooie prestaties HCH'ers dit weekend!
Er zijn weer een aantal mooie scores gereden tijdens het afgelopen wedstrijd weekend. Er werd o.a. gereden op de selectiewedstrijd lichte tour en de KNHS-Para Dressuur Trophy.

Lees meer...

Meer nieuws