Het laatste wedstrijdweekend

Dat was alweer het laatste wedstrijdweekend van het indoorseizoen. Er stonden weer twee leuke wedstrijden gepland op zaterdag en zondag. Net zoals de andere wedstrijdweekenden hadden we ook dit keer op zaterdag paarden Z1 t/m ZZL en pony’s B t/m Z2. Dit keer een hoop nieuwe combinaties die in onze mooie ring mochten schitteren. 

Om 10.15 zaten we allen weer met koffie en chocolaatjes klaar om de zaterdag te beginnen met het Z1 en Z2 paarden. In het Z1 won in de eerste proef Sanne van Kooten met Jandro S. met 227,5 pt. en in de tweede proef won Feline Borsten met Walentino met 233,5 pt. In het Z2 reed de topamazone Kirsten Brouwer met Lennoxwaard naar de overwinning met een superscore van 242 pt. 

Het middagprogramma omvatten het ZZL en de pony’s. Ook in het ZZL nam Brouwer, dit keer met Lightning Star, de winst mee naar huis. Ze scoorde 252,5 pt.! Alle vier de combinaties mochten met winst naar huis en lieten een zeer enthousiaste jury achter voor de pony’s. 

“Wat een kwaliteit in de combinaties zeg! Jeetje, niet normaal!” verteld Ravensteyn enthousiast. 

Ook de ponyruiters waren ‘on fire’. Bo Leijten werd met Durello eerste in de eerste proef van de B met 222 pt. gevolgd door Fleur Annokkee met Fallingasate Cristel met 199,5 pt. die in de tweede proef won. In het M2 werd Shailey Gaari tweemaal eerste met haar pony Nieland’s Femke met 206 en 194 pt. 

Op zondag was het aan de paardencombinaties B t/m M2. Alle klassen werden verreden en het L2 ging als eerst aan start. In de eerste proef werd Janice Benschop met Evor en 196,5 pt. eerste. In de tweede proef werd Joëlle Benschop met Macho eerste met 199,5 pt. Tweede werden Floor Vork met Massimo en Kate Neijenhuis met Mochi Mochi De Tamise.

In het L1 werd vaste gast Linda van Kuijk- van Bavel eerste met Melina A.K. met 205 pt. In de tweede proef werd Floor van Dedem met Nightingale VD eerste met 211 pt.

De 4 combinaties in het B scoorde allen mooie winstpunten waarbij Marrit Luchjenbroers twee super proeven neerzetten met Magic Bria Vcg. en scores van 207 en 208 en de oranje linten mee naar huis mocht nemen.

In het M1 wonnen vaste winnaars Soraya Lagerweij en Kadoeska PB met 199 en 208 pt. en in het M2 was Jerney van de Kroef ijzersterk met London Bachelorette. Ze scoorden 200,5 en 212 pt.

Dat waren de de winnaars van de laatste wedstrijden van een super leuk en sportief indoorseizoen. Een seizoen met ijzersterke combinaties en winnaren, enthousiaste jury’s en genoeg leermomenten om mee te nemen naar het nieuwe jaar. We willen jullie allemaal bedanken voor de gezellige dagen en onder het mom van beter laat dan nooit:

Sportief en gezond 2023 en we zien jullie hopelijk weer bij het volgende wedstrijdseizoen!

 

Scroll naar boven